Opskrifter

Laks, grillet
Grillet laks med krydderurtesovs
4 personer
Det skal du bruge:

Ingredienser:
Laks:
1 kg benfri rå laks med skind
3 spsk. Olie
2-3 tsk. Groft salt

Krydderurtesovs:
3 dl. Bouillon
2 dl. Hvidvin
2 spsk. Mel
1 dl. Piskefløde
2 æggeblommer
3 spsk. Klippet dild
2 spsk. Finthakket purløg
Salt og peber


 

 

 

Sådan gør du:

Hæld vin og bouillon i en gryde og bring det i kog. Jævn det med mel udrørt i lidt bouillon. Pisk fløde og æggeblommer sammen og pisk det i. Varm det til nærheden af kogepunktet, mens der røres. Bland krydderurterne i og krydr med salt og peber.

Gnid laksestykket med olie og salt og læg det med skindsiden på grillristen, ca. 20 cm fra gløderne. Steg fisken 15-20 min. Tag forsigtigt laksen over på et spækbræt og lad den hvile et kort øjeblik før der skæres af den.
Server krydderurtesovsen til sammen med nye kartofler og årstidens grøntsager.

| Svar

Nyeste kommentarer

14.12 | 18:54

Bitte um kurze Antwort

23.11 | 13:37

Hallo, wir sind vom 26.12 bis 2.1.22 auf Läsö. Haben sie in dieser Zeit geöffnet?
LG Manuela Weidinger

14.10 | 05:55

Hej Thorsen fisk,
Hope you‘re doing fine. Are you still open now in mid october? We arrived yesterday night by sailboat and we would love to eat fresh lobster.

06.05 | 17:59

Hej Thorsen fisk vil gerne bestille 2 kg friske hummerhaler til mandag 10 maj