Opskrifter

Skærissing i ovn med oregano og tomat

Hovedret
4 Personer

Det skal du bruge:

8 skærissingfiletter
16 blomme/cherry tomater
2 fed hvidløg
1 dl hvidvin
50 G smør
Dild
salt
peber

Sådan gør du

Fremgangsmåde

Del fileterne i halve. Skær bunden af tomaterne. 
Rul fisken omkring tomaterne med den åbne side op ad. Sæt dem i et ovnfast fad så de støtter hinanden. Drys dild, salt og peber over. Bland smør med hvidløg og læg en klat på hver rulle. Hæld hvidvinen ved og sat det i ovnen på 200 grader i ca 25 min.

Server retten med kogte kartofler eller frist pasta og Hollandaise sauce. 

Ragnhild 01.04.2013 22:26

Jeg har prøvet denne opskrift. Den kan varmt anbefales.

| Svar

Nyeste kommentarer

14.12 | 18:54

Bitte um kurze Antwort

23.11 | 13:37

Hallo, wir sind vom 26.12 bis 2.1.22 auf Läsö. Haben sie in dieser Zeit geöffnet?
LG Manuela Weidinger

14.10 | 05:55

Hej Thorsen fisk,
Hope you‘re doing fine. Are you still open now in mid october? We arrived yesterday night by sailboat and we would love to eat fresh lobster.

06.05 | 17:59

Hej Thorsen fisk vil gerne bestille 2 kg friske hummerhaler til mandag 10 maj