Opskrifter

Panering af fisk..

 

Skær fisken ren for ben og skyl dem.

> Vend dem i mel

> vend i æg

> vend i rasp

 

Steges i lidt olie.. 🙂

ulla 05.04.2014 17:41

Det er da dejligt at vide man gør sådan , så er jeg fri for at få dem færdige hos jer , tak for det.

| Svar

Nyeste kommentarer

14.12 | 18:54

Bitte um kurze Antwort

23.11 | 13:37

Hallo, wir sind vom 26.12 bis 2.1.22 auf Läsö. Haben sie in dieser Zeit geöffnet?
LG Manuela Weidinger

14.10 | 05:55

Hej Thorsen fisk,
Hope you‘re doing fine. Are you still open now in mid october? We arrived yesterday night by sailboat and we would love to eat fresh lobster.

06.05 | 17:59

Hej Thorsen fisk vil gerne bestille 2 kg friske hummerhaler til mandag 10 maj