Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

De "røvede" Jomfruhummerhaler (1 kg.) hældes i spilkogende vand tilsat salt, hvidvinseddike og krondild. Så snart vandet igen koger, lægges halerne i iskoldt vand og køles ned. Hummerhalerne pilles og lægges i en marinade bestående af 1 dl. vindruekerneolie, 3 fed hvidløg og 2 spsk. Oregano. Sættes i køleskab 4-5 timer. Hummerhalerne drænes for marinade og lægges i et ildfast fad og drysses med revet Cheddarost. Sættes i en 225 grader forvarmet ovn i 10 min. Husk et godt glas koldt hvidvin.

Opskrift af Kim Bügel Nielsen

| Svar

Nyeste kommentarer

14.12 | 18:54

Bitte um kurze Antwort

23.11 | 13:37

Hallo, wir sind vom 26.12 bis 2.1.22 auf Läsö. Haben sie in dieser Zeit geöffnet?
LG Manuela Weidinger

14.10 | 05:55

Hej Thorsen fisk,
Hope you‘re doing fine. Are you still open now in mid october? We arrived yesterday night by sailboat and we would love to eat fresh lobster.

06.05 | 17:59

Hej Thorsen fisk vil gerne bestille 2 kg friske hummerhaler til mandag 10 maj