Tunbøf m. Ristede kantareller og Læsø-skalotter

Tunbøf m. Ristede kantareller og Læsø-skalotter.

Gode tykke (3-4 cm.) Tunbøffer aftørres og krydres med Læsøsalt og Peber. De steges 2 min. På hver side på en meget varm pande tilsat god olivenolie. Bøfferne tages af og hviler 8-10 min. Mens bøfferne hviler snittes løgringe og steges blanke før de rensede kantareller tilsættes. Når svampe og løg har fået en fin brun farve lægges de over bøfferne og retten serveres øjeblikkelig. Kan serveres med Læsøkartofler eller en god salat. Er man afhængig af sovs, kan Bearnaisesauce varmt anbefales. Bon appeti

 

opskrift af Kim Bügel Nielsen

Andrew7744 08.07.2019 07:49

Phone Screen Enlarger https://www.rongcp.com/products/12-inch-stereoscopic-phone-screen-enlarger
12 Inch Stereoscopic Phone Screen Enla

discount Ray Ban Sunglasses 23.05.2016 04:45

http://www.nikeoutlet.org.uk/ Nike Outlet
http://www.raybansunglassesdiscount.com/ Ray Ban Sunglasses Discount
http://www.nikeoutletfactorystore.com/ Nike Outle

| Svar

Nyeste kommentarer

14.12 | 18:54

Bitte um kurze Antwort

23.11 | 13:37

Hallo, wir sind vom 26.12 bis 2.1.22 auf Läsö. Haben sie in dieser Zeit geöffnet?
LG Manuela Weidinger

14.10 | 05:55

Hej Thorsen fisk,
Hope you‘re doing fine. Are you still open now in mid october? We arrived yesterday night by sailboat and we would love to eat fresh lobster.

06.05 | 17:59

Hej Thorsen fisk vil gerne bestille 2 kg friske hummerhaler til mandag 10 maj